7.1.07

Štěstí zdraví vinšujém vám.....

štěstí, zdraví, dlouhá léta....zpívali dva králové a jedna královna a doprovázející je dospělec. Tedy aspoň myslím, že zpívali, protože to, čím teď procházím lze nazvat chřipkovou apokalypsou. Snažila jsem se mile usmívat, ale nevím, jestli se mi to dařilo, neboť všichni a zejména Baltazar, se tvářili dost vyděšeně. Není divu. Představte si obrovskou oteklou vodnatou hlavu s těžce definovatelnými otvory, které lze tušit pouze podle toho, že z nich vytéká cosi nechutného, tuto odpornou představu znásobte dvěma a máte přesnou informaci o tom, jak moc jsem v novém roce sexy.

Po hmatu jsem našla otvor v kasičce a vsypala jsem hrst mincí, jak jsem později zjistila padesátikorunových, určených na Piškotkovu stravu na následujícího půl roku. Sice jsem neplánovala být tak štědrá, neboť kde nic není ani smrt nebere, ale samozřejmě toho nelituji, protože přispět na dobrou věc je nepochybně větším štěstím než zakousnout se do kusu pěkně tučného sýra.

Dobré ale je se mít o své neštěstí s kým podělit. To v podstatě není problém, neboť bacily jsou záležitost velmi družná, takže ani Žížalek ani tchyňa Jaruna nezůstali oné usoplené alegorie ušetřeni. Vypadá poměrně komicky, jak po jednom domě pobíhá tré jedinců , jež se navzájem neslyší a vidí se skrze slznou clonu pouze matně.

"Cos říkal?"

"Že vůbec neslyším!" je momentálně vrcholem konverzačních praktik.

Z hlediska ekologického jsme v počátcích všichni používali recyklovatelné kapesníky, ovšem když bylo po půl hodině posmrkáno všech padesát, museli jsme nutně přejít na kapesníky papírové. S frekvencí dvě stě kusů za hodinu nám zásoba stačí do 22:00 a poté přijdou na řadu bavlněná trička.

Nejzdravějším členem domácnosti je kromě koček Piškotek, neboť ten si svou dávku antibiotik již vybral a nyní v plné síle využívá své intelektuální a čivové převahy a poměrně zdatně nás terorizuje. Tu uschová kapesníčky, tu štípne jídlo z talíře, tu vloží pod nohy své Esmeraldasyndromem postižené matky automobil značky Tatra a ta posléze projede bytem zoufale balancující a chrapotivě ječící.....

Ne, vykročení do roku 2007 zatím opravdu nevypadá jako ten nejšťastnější počin v mém životě. Fakt je mi blbě. A vypadám přesně tak, jak se cítím.

Co mi ale skutečně vadí je, že nemohu naplno sledovat dění kolem sebe.

Alespoň jednou za život vyzkoušelo nějakou psychoaktivní látku, tedy drogu na 22,3 procenta Čechů. Ovšem mezi mladými lidmi ve věku 18 až 24 let má takovou zkušenost téměř 40 procent z nich.

Podle Paroubka je proto nutné co nejdříve omladit členskou základnu strany. Věkový průměr strany není špatný, ale vždy může být lepší.

Přes mlžnou clonu mi přeskakují řádky a stránky a světe div se, ono to konečně dává aspoň trošku smysl!

Marihuanu a hašiš užívají spíše mladí lidé se základním a středním vzděláním, lidé bez práce a bez příjmů než lidé vzdělaní. Nejméně uživatelů drog totiž najdeme mezi vysokoškoláky,

"Počítáme s debatami se studenty na vysokých školách," poznamenal k tomu Paroubek.

Doporučená obrana pro ODS – Multi-drug panel test

To mě poměrně nadchlo a vážně uvažuji, že volání páně Paroubkovo vyslyším. Šikovný šňupeček je prý na chronickou zákeřnou rýmu naprosto ideálním lékem. Pojďte potřást rukou potencionální oranžové kandidátce! Když pro nic, tak pro mou neutuchající schopnost rozložit cokoliv zevnitř.

Navíc když Také jihočeští sociální demokraté violili svého nového krajského šéfa. Rozhodla jsem se definitivně. Nevidím totiž důvod, proč by jihomoravští sociální demokraté nemohli někdy violit mě!!!!!!!!

Žádné komentáře: